Den: 1. 10. 2016

Pegas Znojmo vs Sokol Jehnice

Do druhého zápasu jsme v létli stejně, jak jsme první zakončili. Skvělým servisem a obranou v poli jsme si vybojovali náskok, který jsme udrželi až do konce setu a výsledek byl 25:21 pro nás. Od druhého setu začala na palubovce bitva. Obě družstva se překonávala v bojovnosti a obraně v poli. Šťastnější na konci tohoto setu byl domácí tým poměrem 25:22. Třetí set byl ve znamení bojovného volejbalu na obou stranách sítě. Napínavý boj dospěl, až do koncovky setu, kde jsme byly úspěšnější. Zvítězili jsme 27:25. Čtvrtý set se nesl v podobném duchu a tak jsme po vítězství 25:22 mohli začít oslavovat připsáni dalších 3 bodů do tabulky za výhru 3:1 na sety.

Pegas Znojmo vs Sokol Jehnice

Druhé utkání bylo vyrovnanější než to první a to zejména ve druhém setu. Přesto se dá říci, že hráčky z Jehnic měly celé utkání pod kontrolou. Předvedly koncentrovaný a organizovaný výkon a po zásluze vyhrály obě utkání. Po čtyřech odehraných kolech jim patří vedoucí příčka v tabulce základní skupiny 1. ligy juniorek.

 

Pegas Znojmo vs Sokol Jehnice

Za prvním utkáním na cizím hřišti juniorky cestovaly do Znojma. Vstup do utkání byl vyrovnaný. Od prvního technického oddechového času se však bodový přísun rychleji navyšoval na straně hostů, kteří tak ovládli první set v poměru 25:17. Druhý set byl jednostrannou záležitostí Jehnic. Třetí sada nabídla vyrovnanou partii pouze do stavu 12:10 pro Jehnice. Pak přišla na podání Adéla Neumannová a už na něm zůstala až do konce utkání. Jehnice se během celého utkání mohli spolehnout na kvalitní servis. Soupeře též převyšovali na útoku.

Pegas Znojmo vs Sokol Jehnice

Po více jak desetileté pauze se hráčky Sokola Jehnice představí v Krajském přeboru žen. Vstup do soutěže si holky odbyly ve Znojmě. V prvním setu se projevila naše nesehranost a počáteční nervozita a tak byl výsledek pro Znojmo 25:20. Od druhého setu jsme zpřesnili přihrávku a naše smeče si našli cestu do soupeřova pole. Díky větší bojovnosti a odvaze jsme zvítězili 25:23. Další dva sety měly podobný průběh, kdy jsme si v prostřední části setu vybojovali náskok díky našemu kvalitnímu servisu a ten jsme udrželi až do konce. Výsledkem byly sety 25:16 a 25:19 ve prospěch Jehnic.  Díky tomu jsme si připsali své první 3 body za výhru 3:1.