Den: 5. 11. 2016

Volejbal Vyškov vs Sokol Jehnice

Druhý zápas byl ve znamení našich výkonnostních výkyvů. První set jsme plnily pokyny a vyhraly jsme ho s náskokem. V tom druhém se ale objevily problémy z předešlého zápasu a do konce zápasu nás nepustily. Měly jsme světlé momenty, kdy jsme stáhly velký náskok soupeřek nebo i vedly, ale nikdy jsme v dobrém výkonu nevydržely do konce. Zápas tak skončil 1:3.

Krajský přebor žákyň, 3. kolo

VÝSLEDKY

Sokol Jehnice : Sokol Vítovice    0 : 2 (23:25, 6:25)

Sokol Jehnice : KP MIlénova B   0 : 2 (14:25, 11:25)

Sokol Jehnice : Junior Brno B     0 : 2 (12:25, 16:25)

 

 

 

Volejbal Vyškov vs Sokol Jehnice

Na počátku prvního zápasu jsme plnily předepsanou taktiku tvrdého servisu a soupeřky tak zahnaly do úzkých. Bohužel jsme nedokázaly vytrvat a přišly zbytečné chyby, hlavně na servisu. To pomohlo, s přispěním sériií na přihrávce, Vyškovu se zvednout a i když jsme v koncovce zabraly, set jsme prohrály. Druhou sadu provázely problém z té předešlé, takže následkem nepřesného příjmu, chyb na podání a v komunikaci jsme opět prhrály. Ve třetím setu jsme se zvedly, zabojovaly a vyhrály, a ten následující byl zcela v naší režii. Zlepšily jsme komunikaci a přitvrdily jsme na podání. V tie-breaku jsme se ale bohužel vrátily ke hře na začátku zápasu a získaly tak jen jeden bod.

Krajský přebor žákyň, 3. kolo

V tělocvičně na Kounicově ulici v Brně se odehrálo 3. kolo Krajského přeboru žákyň. Naše děvčata pravděpodobně vstaly levou nohou. Nedařilo se na přihrávce, na servisu a vlastně v žádné herní činnosti. A když se k tomu přidá špatná komunikace na hřišti, tak se nemůžeme divit že oba první zápasy jednoznačně prohrály 0:2. Do posledního zápasu proti favoritu skupiny Sokol Brno, však nastoupilo zcela jiné družstvo, které mělo touhu vyhrát. Bylo vidět nespočet dlouhých výměn plných bojovnosti. V klíčových momentech, se však prokázala větší zkušenost soupeře.

VÝSLEDKY

Sokol Jehnice : DDM Brno      0:2 (19:25, 8:25)
Sokol Jehnice : Vejrostova      0:2 (10:25, 14:25)
Sokol Jehnice : Sokol Brno I   1:2 (18:25, 25:20, 11:15)